MINI GPS SLEDILNA NAPRAVA-TRACTIVE

099990

Nov izdelek

GPS-sledilnik za pse & mačke za namestitev na ovratnico,sim kartica integrirana vgrajena,koristi mobilno omrežje za sledenje vašega domačega ljubljenčka v realnem času ali obvešča o zapuščanju označene domače cone, ugodna mesečna naročnina 3,75 eura.
Mini GPS lahko uporabljamo tudi za nadzor motora,kolesa,avtomobila,rc letala,qudrokopterja..skratka za vse kar lahko izgubimo.

Več podatkov

9 - na zalogi

49,99 € z DDV

-9,91 €

59,90 € z DDV

Več podatkov

Opis izdelka

GPS-naprava Tractive – GPS-sledenje v dejanskem času
Za človekove najboljše prijatelje
Kako deluje GPS-naprava Tractive?
GPS-naprava za živali Tractive® vam je v pomoč pri lociranju vašega psa, mačke ali drugih hišnih ljubljenčkov kadarkoli želite. GPS-lokator Tractive® deluje v kombinaciji z brezplačno aplikacijo Tractive GPS na vašem pametnem telefonu ali z aplikacijo v spletnem brskalniku.
- GPS-naprava Tractive®
GPS-naprava za živali Tractive® omogoča, da locirate svojega hišnega ljubljenčka – in to celo v dejanskem času!

- Prenos aplikacije Tractive® GPS s spleta
Aplikacija Tractive® GPS prikazuje lokacijo vaše živali do metra natančno na interaktivnem zemljevidu.

- Iskanje živali
Ko želite poiskati svojo žival, lahko s pomočjo funkcije LIVE Tracking prikličete najaktualnejši položaj svoje živali.GPS-lociranje živali Tractive®
Trenutni položaj svoje živali lahko prikličete prek spletnega brskalnika na računalniku z internetnim dostopom ali pa uporabite brezplačno aplikacijo Tractive® GPS za pametne telefone.- Funkcija LIVE Tracking 
Ali bi radi vedeli, kje se vaš hišni ljubljenček nahaja in želite slediti njegovim premikom v dejanskem času? S funkcijo LIVE Tracking lahko opazujete svojo žival na interaktivnem zemljevidu in jo hitro spet najdete.

- Virtualna ograja 
Poleg tega lahko za svojega hišnega ljubljenčka določite varnostno cono oz. virtualno ograjo. Ko vaša žival zapusti to cono, nemudoma prejmete obvestilo na svojem pametnem telefonu.
- Pot v zadnjih 24 urah 
Z aplikacijo Tractive® GPS lahko sledite poti, ki jo je žival opravila v zadnjih 24 urah. Ali vas je vedno zanimalo, kje se vaš hišni ljubljenček potepa? Potem je to najpomembnejša funkcija za vas!

- Prikaz stanja baterije 
Aplikacija Tractive® GPS vedno prikazuje trenutno stanje akumulatorske baterije v vašem GPS-lokatorju Tractive® in vas opomni, ko je čas, da ponovno napolnite napravo.Značilnosti
GPS-naprava Tractive® ne beleži samo informacij o lokaciji vaše živali, temveč ima tudi druge odlične lastnosti.

- Lahka in majhna 
GPS-naprava Tractive® je težka samo 35 gramov in velika 15 x 51 x 41 mm. (Priporočljiva je za živali s težo od 4,5 kg naprej.)

- Brezžična sinhronizacija 
GPS-naprava za živali Tractive® komunicira z aplikacijo Tractive prek omrežja mobilne telefonije. Položaj svoje živali lahko tako prikličete s poljubnega pametnega telefona oz. aplikacije v spletnem brskalniku.

- Vgrajena lučka 
Vgrajena lučka vam je v pomoč pri iskanju vaše živali tudi v temi.

100 % vodotesna 
Ali vaš hišni ljubljenček rad plava? To ni noben problem! GPS-naprava Tractive® je 100 % vodotesna. Torej sedaj več ne bo ovir za izlet v hladno mokroto.

Aplikacija Tractive GPS
Brezplačna aplikacija Tractive GPS za iPhone in naprave z Android omogoča, da položaj svoje živali vidite na interaktivnem zemljevidu.
Popolnoma enostavno lahko preklapljate med standardnim, hibridnim in satelitskim pogledom.

Ali imate več živali? To ni noben problem! V aplikaciji lahko dodatne neomejeno število živali z GPS sledilnimi napravami.

Če želite vedeti, kje se vaša žival potepa, aplikacija Tractive GPS nudi funkcijo poti v 24 urah. Preprosto pritisnite tipko za 24 ur v aplikaciji in že lahko na podlagi prikazane poti vidite, kje se je vaša žival ves dan potepala!

 Aktivacija naprave Tractive in izbira paketa storitev

 GPS naprava s tvojim pametnim telefonom ali računalnikom komunicira preko mobilnih omrežij, zato ima vgrajen GSM modul, kar pomeni, da za delovanje naprave ne potrebuješ svoje SIM kartice, strošek uporabe GSM omrežij pa je že vključen v naročniških paketih. Ob registraciji naprave Tractive, lahko izbiraš med Basic in Premium paketom ter različnimi intervali plačila (mesečno, letno ali za 2 leti vnaprej). Naročnino lahko kadarkoli prekineš (ni fiksne vezave za določeno obdobje). Registracijo naprave in izbiro paketa lahko opraviš na tej povezavi ali pa v aplikaciji na pametnem telefonu.

 Naročniško razmerje za uporabo omrežja se sklene s proizvajalcem GPS sledilnika (Tractive GmbH, Randlstraße
 18a, 4061 Pasching / Linz, Austria). Aktivacija se izvši v 5 minutah.


   

Tehnični podatki izdelka

Teža oddajnika: 35g
Dimenzija oddajnika: 51mm x 41mm x 15mm
Priporočena uporaba: za pse nad 4.5 kg
Trajanje baterije: 2-5 dni, odvisno od pokritosti omrežja in uporabe
Čas polnjenja baterije: 2 uri (100 % napolnjenost)


Komplet vsebuje