MOTORNI ČOLNFT012-45Km/h-BREZKRTAČNI MOTOR/RTR/46cm

070075

Nov izdelek

FT012 je hiter, enostaven in uporabniku prijazen daljinsko vodeni motorni čoln, opremljen z brezkrtačnim motorjem. Čoln je po pravilnem tesnjenju trupa in zaklepanju pokrova praktično nepopustljiv. V primeru zasuka čolna morate le potisniti ročico za plin, motorni čoln pa se bo vrnil v pravilen položaj. Zato je idealen za prvi daljinsko vodeni plavajoči model.

Več podatkov

1 - na zalogi

Pozor: Zadnji kos na zalogi!

129,95 € z DDV

-8,55 €

138,50 € z DDV

Več podatkovMotorni čoln je bil izdelan iz kakovostnih materialov in kovinskih elementov pogonskega menjalnika. Natančnost je bila tudi pri podrobnostih, zaradi katerih je čoln videti zelo estetsko.

Posebno pozornost si zasluži trup, ki je bil izdelan z veliko natančnostjo v obliki črke "V". Njegova edinstvena konstrukcija daje modelu realističen videz in olajša krmiljenje pri visokih hitrostih.

Motorni čoln je okreten, hiter in pospeši celo do hitrosti 45km / h! Da bi zagotovili daljši čas delovanja in dolgo življenjsko dobo motorja, je bil čoln opremljen s sistemom vodnega hlajenja, nameščenim v trupu.

Motorni čoln FT012 je opremljen s sodobno baterijo LiPo 11.1V z zmogljivostjo 1800mAh, ki omogoča nekaj minut obratovalnega časa. Krmiljenje poteka prek popolnoma proporcionalnega daljinskega upravljalnika, ki deluje na frekvenci 2,4 GHz, efektivni doseg pa lahko doseže celo 150 m!

Vgrajen sistem za preprečevanje motenj omogoča krmiljenje več modelov hkrati.

Ni pomembno, ali lebdimo na jezeru ali se borimo z oceanskimi valovi. FT012 nam bo vedno prinesel izjemna čustva in veliko veselja.

Predstavljeni čoln FT012 je model RC, RTR, kar pomeni, da je pripravljen zagnati takoj po vzetju iz škatle. Vse kar morate storiti je, da v daljinski upravljalnik vstavite 6 AA baterij, ki jih lahko kupite tudi v naši trgovini. Priloženo polnilno baterijo pa napolnite.

Tehnična specifikacija

Akumulator: LiPo

Dolžina: 460 mm

Kanałi: 2

Radio: 2,4 GHz

Motor:brezkrtačni

Leta: 8+

Dimenzije: 46 x 12,5 x 11,8cm

Krmiljenje: naprej, nazaj, levo, desno

Po prepisu preklopite sistem

Daljinski upravljalnik: 2,4 GHz, dvokanalni, pištolski

Domet: do 150m

Hitrost: do 45km / h

Baterija: 11,1 V 1800mAh LiPo

Čas polnjenja: približno 3h

Čas delovanja: približno 6-7 min

Vir napajanja daljinskega upravljalnika: 6x AA baterije (niso vključene v kompletu)

Elementi sklopa

FT012 RTR

2.4GHz daljinski upravljalnik

Baterija

Polnilnik

Zaslon stojalo

Rezervni propeler

Namenski element za krepitev sprednjega dela čolna

Priročnik