JADRALNI KOMPLET DARA IZ BALZE ZA SESTAVIT-1200mm/KAV8047/PELIKAN

0003521

PELIKAN

Nov izdelek

Gradbeni model jadralnega letala kategorije F1H (A1) za prosto letenje iz balze z vgrajenim krilom in repom. Idealen uvod v klasično gradnjo in prekrivanje z dope&tissue. Deli izrezani s CNC. Ročni zagon ali hi start s 50 m vlečno vrvjo.

Več podatkov

2 - na zalogi

49,95 € z DDV

Več podatkov

Gradbeni model jadralnega letala F1H (A1) kategorije za prosto letenje iz balze z izdelanima krilom in repom, prevlečenima s tkivom. Idealen uvod v klasično gradnjo in dope&tsue prevleko za vse, ki niso pozabili, da so bila nekatera najpomembnejša letala v zgodovini izdelana iz lesa. Saj veste - Wright Flyer, Bleriot XI, deHavilland Mosquito ... Vaša Dara je dobro letalo za ročno spuščanje; nastavljiv stranski vlečni kavelj bo omogočil visoke starte z uporabo 50 m vlečne vrvi, ki jo zahteva kategorija F1H (A1).

Natančno izrezani deli CNC, načrt v polni velikosti in podrobna navodila v slikah za sestavljanje so zelo enostavni;

Potrebujete le osnovno modelarsko orodje (modelarski nož, škarje, modelarski žebljički, fini ploščati čopič), lepilo (UHU-Hart, srednji CA itd.) ter lepilo in krčilni doping.


Zasnovano in izdelano na Češkem.

Vsebina kompleta: CNC izrezani balzovi deli trupa, krila in repa, palice iz trdega lesa, brusni papir, balast, gumijasti trak, nastavljiv stranski vlečni kavelj, bela prevleka, nalepke, načrt gradnje v polni velikosti.

Razpon krila [mm] 1200
Dolžina [mm] 815
Teža (min. 220 g) [g] 225
Nadzorovane funkcije ni
Zahtevnost izdelave S1
Težavnost delovanja P0