RC LETALO SCOUT ARF/BREZ RX,TX,BATERIJE/1200mm/PELIKAN

000340

Nov izdelek

Skoraj končano EPO akrobatsko srednje krilo z razponom 1210 mm z brezkrtačnim motorjem z regulatorjem in 4 servo motorji. Odličen kot prvi popolnoma akrobatski model za vmesne pilote

Več podatkov

Izdelka trenutno ni na zalogi!

169,95 € z DDV

-25,05 €

195,00 € z DDV

Več podatkov

SCOUT je idealen nadaljevalni model za vsakogar, ki je že varno obvladal osnovne akrobacije s trenerjem na visokih območjih, kot je naš PIONEER. To okretno simetrično krilo s simetričnim profilom vam omogoča rezanje zank, valjev, trakov, kubanskih osm, izkopavanj ... samo vas pripravi na letenje s še večjim in bolj zrelim F3A akrobatom ali (na pol) lutko kakšnega Extryja ali Capa . Izkušeni piloti SCOUT bodo služili kot rekreativni aerobatski rekreacijski model z velikostjo točno na zadnjem sedežu avtomobila za izlete v vikend.

 

Trup modela EPP pene je dobavljen z izmeničnim motorjem z vrtljivim ohišjem, vgrajenim AC krmilnikom in servo krmilom ter dvigalom. V premcu, na dnu trupa, je pod snemljivim pokrovom prostor za pogonske baterije; sprejemnik je pod snemljivim pokrovom kabine. Za SCOUT boste potrebovali Li-poly tricelični vsaj 1800 mAh z zmogljivostjo 20C, vendar bo nosil tudi večje tricelične 2200-2600 mAh, s katerimi se bo čas letenja ustrezno podaljšal. Če uporabljate komplete z nosilnostjo 25 ali 35C, bo model seveda zaživel še bolj in bo "šel po propelerju".

 

Repne površine so izdelane iz EPP in so za lažji transport in skladiščenje odstranljive - na trup so pritrjeni zatiči s pametno zasnovano varovalko. Krmila in servo dvigala sta nameščena na zadnji strani trupa in sta s krmili povezana s kratkimi ravnimi palicami.

 

Krilo s simetričnim profilom iz pene EPP je enodelno; po vstavitvi v trup pritrdijo dva poliamidna bajonetna zapaha. Krila nadzirata dva servokrilca, ki sta shranjena v krilu. Pred pritrditvijo povezave priporočamo, da vsa krmila premikate tako, da večkrat previdno nagibate navzgor ali navzdol. leva in desna.

 

Pristalaška oprema je sestavljena iz dvokolesnega pristajalnega mehanizma z aluminijastimi nogami, pritrjenimi na trup z vijaki; lahka penasta platišča imajo plastične aerodinamične prevleke. Spur volana je povezana s krmilom. Pri letenju na travi priporočamo, da odstranite pokrov kolesa; in če nimate zares dobro obrezane trate, bi bilo bolje namestiti večja kolesa s premerom 50-60 mm.

 

Za nadzor modela boste potrebovali vsaj štirikanalni RC komplet, kot je CADET 4 2,4 GHz. V tem primeru sta dva aileronska servo priključena preko Y kabla na en kanal. V idealnem primeru je seveda uporaba računalniškega RC kompleta, ki omogoča neodvisno krmiljenje servoelektorjev Aileron, natančno prilagajanje obsega odklona, ​​programiranje dvojnega odklona. eksponentne krivulje odklona za zmanjšanje občutljivosti krmila okoli nevtralne, kar omogoča zelo natančno krmiljenje, hkrati pa ohranja velike največje odklone.

 

ARF komplet vsebuje: gotov model z brezkrtačnim motorjem, regulatorjem hitrosti in 4 servosilniki, propeler 12x6 "s stožcem, legirano glavno podvozje s kolesi, 3 liste nalepk, navodila za gradnjo.

 

Razpon kril [mm]: 1210; Dolžina [mm]: 1106; Teža [g]: 960; Površina krila [dm2]: 27,3; RC nadzor: Rudd, Elev, Ail (2), Mot; Preobčutljivost stavbe: S1; Ločljivost pilotiranja: P2, P3

Razpon [mm] 1210

Dolžina [mm] 1106

Teža [g] 960

Površina krila [dm2] 27.3

Nadzorne funkcije S, V, K (2), M

Kompleksnost gradnje S1

Težave pilotiranja P2, P3

Pogon in oprema RC:

 

Acrobat

Motor * izmenični KV900

Regulator * AC 36A

Propelerji * 12x6 "

Akumulator RAY 11,1 V 1800 mAh

Serva * 4x mikro

RC set min. 4 kanali

*) Del kompleta ARF