TURBO BEAVER ARF 1520mm

000320

Nov izdelek

Izdelka trenutno ni na zalogi!

198,95 € z DDV

Več podatkovKavar DeHavilland iz Kanade DHC-2 ali Bobr, ki se je v Kanadi razvil kmalu po drugi svetovni vojni, je postal sinonim za grmovje letečega letala, vitkega moškega, ki varno prevaža pilota in šest potnikov varno povsod in povsod. Bober z invalidskim vozičkom in plavajoči danes leti nad ledeno tundro Kanade, v puščavi Nove Mehike, Južnega pola, Afrike ali Avstralije ... Prvotni zvezdniški motor je pravočasno nadomestil varčnejši, lažji in zmogljivejši turboprop motor - zato danes lahko srečate veliko Turbo Beaverja z dolgim ​​vitkim lokom in ukrivljenim navpičnim repom, ki izvira iz prenove starejših zmajev, pa tudi nove "pravokotne" stroje, izdelane iz osnove za motorje s turbo-gredi.

 

Naš novi Turbo Beaver iz skoraj neuničljivega penastega EPO na nebu, zahvaljujoč razmiku 1520 mm, zagotovo ne bo manjkal, zagotovo pa vam bo ugajal tudi pri pogledu od blizu. Imamo stekleno kabino z armaturno ploščo in sedeži, funkcionalne pozicijske luči in krilo z značilnimi oporniki in učinkovitimi drsnimi loputami, saj je letalo s kratkim vzletom in pristajanjem pravilno in dobro! Poleg tega lahko izbirate, ali želite pritrditi kolesno podvozje ali plovec! Velike dimenzije, privlačen videz, podrobnosti in lastnosti izdelovalca, prijetne letalske lastnosti - samo idealen rekreativni model za vse, ki so že zanesljivo upravljali s pilotiranjem šolskih modelov, kot so Pioneer, Beta 1400, Alpha 1500 ...

 

Fuselage modela EPO je opremljen z nameščenim vrtljivim ohišjem CD4018-850, z 40 A napajalnikom in krmilom, dvigalom in blažilniki. Pred trupom je predal za baterijo enostavno dostopen zaradi odstranljivega pokrova pene. Odstranljiv je tudi pokrov na stropu kabine, ki omogoča enostavno povezavo servo podaljševalnih kablov Aileron in prilagajanje servo zapornic, krmila in dvigal. "Plastični pokrov motorja je odstranljiv, pritrjen z vijaki ob straneh in zgoraj.

 

Zadnja vrata EPO so pritrjena na trup z vijaki. Krmilo in dvigala sta shranjena v kabini in do nje lahko dostopate tako, da odstranite pokrov v stropu kabine.

 

Krilo je prav tako iz penastega EPO s polsimetričnim profilom, dvodelnim, povezan s tremi cevastimi ogljikovimi konektorji in drsno s strani na trup. Na mestu so pritrjeni s pari plastičnih ključavnic na spodnji strani krila. Frizerske ailerone, pritrjene na oblikovanih zunanjih tečajih, krmilijo dve mikroservisi, ki se nahajata v krilu s kratkimi ravnimi žičnimi palicami. Lopute z režami uravnava en sam servis v kabini z žičnimi vrvmi. Plastične opornice so pritrjene na trup in krilo.

 

Podvozje ni izbirno - podvozje ali lebdeči lahko enostavno namestite:

 

Dvokolesno podvozje z nadzorovanim opornikom je ožičeno, s plastičnimi dodatki za pokrov.

Ploveci so iz penastega EPO s plastičnimi oporniki; V zadnjem delu so nameščene vodne čelade z zvitimi kabli z krmiljenjem krmila in ročaji. Ko vozite taksi, vzletite in pristanete na vodi, to zelo cenite! Usmerjena stabilnost hidroplana izboljša makadamske navpične ploskve, pritrjene z vijaki na vodoravnem stabilizatorju.

Krmili so krilce, lopute, krmilo (spojena vretena ali vodna krmila), dvigalo in hitrost motorja.

 Za krmiljenje modela boste potrebovali vsaj štirikanalni (razen če ne uporabljate blažilnikov), vendar vsaj šestkanalni RC komplet, ki omogoča neodvisno krmiljenje in prilagajanje servo Aileron ter predvsem krmiljenje lopute lopute. V tem primeru lahko nastavite majhno diferenciacijo odklonov elerona; priporočamo 10-20% - tj. "odmik elelernov je v primerjavi z premikom navzgor nekoliko manjši. Tako boste lažje nadzirali model, ki bo imel manjšo težnjo, da se pri zavijanju zavrti. Prav tako lahko dosežete podoben učinek je kombinacija zračnikov in krmila, idealna kombinacija je kombinacija obeh - z mešanico aileron-krmilo "ujamete" začetni prehod v krivino, diferenciacija izboljša vaš lastni prekrižanje krivulje. Toda nič od tega res ni potrebno lahko obvladate Sea Beaver "

 Moč Turbo Beavera je optimizirana za Li-poly 3-celične baterije 1800-2700 mAh z nosilnostjo vsaj 20C. Ne pozabite umeriti območja hitrosti regulatorja hitrosti v skladu z navodili za uporabo, ko prvič vklopite elektroniko na vozilu.

Turbo Beaver je zasnovan za nekoliko napredne modelarje. Model kot polkrog športnega "box-like" visokega krila vas seznani z nekaterimi lastnostmi, ki so značilne za podobne stroje - od njega boste morali pravilno uskladiti model s krmilom, aileronom in dvigalom. Ta izkušnja najkasneje potem, ko začnete leteti s svojim prvim akrobatskim modelom ali (pol) mačeto kakršne koli vrste. Prav tako boste seznanjeni z uporabo pristajalnih loput med vzletom in pristankom - verjamemo, da bodo kratki vzleti in pristanki, "minimalno plovilo" in druge "ugodnosti" kmalu uživali tako kot pri našem prototipu. Z nameščenimi plovci se lahko odpravite v vodo - in to je še ena sama pustolovščina. Področje Turbo Beaver je seveda miren prelet, ki vam in sodelavcem na letališču daje dovolj časa, da uživate v "obljudenih" oblikah, a po majhnem "odskoku.

Razpon [mm]    1520

Dolžina [mm]    1045

Teža [g]1300 - 1480

Območje krila [dm 2 ]    28

Nadzorovane funkcije   S, V, K (2), M, Ž

Gradbeno povpraševanje            S1

Letalski izziv       P2

Pogon in RC oprema:

 

Turbo Beaver

Motor   * CD4018-KV850

Regulator            * AC 40A

Propeler              * Tri-rezilo 12x6 "

Baterijski paketRAY G3 11,1 V 2700 mAh

Servos  * 5x mikro

RC set   min. 4 kanale (brez dušilcev), prednostno 5-6 digitalnih kanalov

*) Sestavni del nabora ARF