RC LETALO SKYRUNNER V3 GIRO-730mm/RTR

062122

AMEWI

Nov izdelek

REZERVNI DELI-SKYRUNER V3

Letalo Skyrunner V3 je letalo,katerega bo z lahkoto obvladal tudi začetnik.Letalo ima vgrajen giroskop in avtomatsko uravnava letalo v zraku.Ponuja možnost dveh načinov vodenja,začetniški in napredni način.V naprednem načinu so vključeni lupingi in razne akrobacije.

Več podatkov

1 - na zalogi

Pozor: Zadnji kos na zalogi!

129,95 € z DDV

Več podatkov

OPIS

Skyrunner V3 GYRO RTR

Skyrunner je izboljšan v različici V3. Zahvaljujoč giroskopu( 3-osni stabilizaciji) lahko model varno nadzirajo tudi začetniki. Razne manevre in celo aerobatiko lahko izvajajo v vsakem trenutku,tudi začetniki.

Začetnik uspe s tem modelom takoj kajti žiro sistem vzdržuje letalo vedno varno ob linji. Samo pospešite in dodajate rahlo vzpenjanja, žiroskop intervenira, kot da bi začeli z magično zabavo.

Sistem ima začetni in napredni način. V načinu vstopnega nivoja ni mogoče pokrivati ​​modela (brez zank itd.) Če je sistem preklopljen v napredni način, npr. Looping so manevri izvedljivi.

Obnašanje letala Skyrunnerja V3 je treba opisati kot zelo nekritično, kar ponuja začetniku tudi priložnost, da se potopi v svet športnih modelov. Dolg čas letenja v povezavi z dobrimi drsnimi lastnostmi pomeni neizmerno zabavo in težka EPP material zagotavlja dolgo življenjsko dobo modela. Če bi med izvajanjem prišlo do trka, tudi to ni problem.

Material je zelo daleč, elektronika se nahaja daleč nazaj v trupu, motor pa je vgrajen zadaj. Material je zelo prožen. Skyrunner V3 je odličen začetni zrakoplov za vse.

 

TEHNIČNI PODATKI

Razpon: 750mm

Dolžina: 565mm

Višina: 120mm

Teža: 101g

Baterija: 7,4 V 300mAh 20c

Motor: N60

Čas poletov približno 12-14 min.

Čas polnjenja približno 25-30 min.

 

MATERIAL

1 x Skyrunner V3

1 x 2.4GHz daljinski upravljalnik

1 x baterija 7,4V 300mAh 20c

1 x 220V LiPo polnilnik z 2T omrežjem

1 x Navodila,SLO, Dt. / Engl.

 

4x AA 1.5V baterije za oddajnik niso priložene

Rezervni deli