ROCK CRAWLER THE RULER 1:10 2,4GHz RTR-GREEN

05710913

Nov izdelek

Rock pajek v merilu 1:10 je največji model avtomobila, ki je na voljo v tovrstni ponudbi. Ogromen 4WD avtomobil, ki brez težav doseže najvišje ovire

Več podatkov

Izdelka trenutno ni na zalogi!

74,95 € z DDV

-22,05 €

97,00 € z DDV

Več podatkov

Zaradi posebej zasnovanega vzmetenja avtomobil vedno pristane na 4 kolesih. Zagotavlja tudi neposreden stik s tlemi za vsako kolo, čeprav je v najzahtevnejših položajih in pri skrajnem vrtenju osi glede na drugo. Te lastnosti, skupaj s 4WD, omogočajo, da se avtomobil ne zatika med ovirami. Ta avto je narejen samo zato, da lahko doseže mesta, ki jih noben drug avto ne more.

 Specifične pnevmatike z globoko plastjo in večjo mehkobo zagotavljajo odličen oprijem in bodo avtomobil ohranjali na pravi poti.

Vsako izmed osi poganja ločen močan motor. Zahvaljujoč temu je bila izguba energije zaradi prenosa moči med osmi omejena.

 Pajk Rock je narejen iz posebnega, izboljšanega ABS-a. Zahvaljujoč temu je zaščiten pred poškodbami, ki bi lahko nastale med nesrečo. Notranjost je bila narejena z veliko pozornosti do detajlov. Celoten model zaradi svoje izjemne zasnove ni le odlična igrača, ampak tudi privlačna dekoracija v sobi mladega ljubitelja RC.

 Prav tako je vredno biti pozoren na tehnične specifikacije modela. Domet daljinskega upravljalnika na odprtem polju doseže celo 60-100 metrov, kar v celoti zadovolji tudi najbolj pretirane potrebe. Čas obratovanja s priloženo baterijo znaša 20 min, kar daje veliko časa za vsakodnevno vožnjo v povezavi s 3-4h časa polnjenja. Daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 2,4 GHz, kar nas rešuje pred zaskrbljenostjo zaradi motenj signala, povezanih z igranjem z večjo količino modelov

Tehnična specifikacija

Akumulator: NiCD

Za leta : 6+

Skala: 1:10

Radio: 2,4 GHz

Pogon: 4WD

Lestvica: 1:10

Dimenzije: 410 x 260 x 220 mm

Širina gosenice: 22 cm

Medosna razdalja: 32 cm

Teža: 3,1 kg

Barva: zelena

Čas delovanja: do 20 min

Čas polnjenja: 3-4h

Domet: do 100m

LED luči

Frekvenca: 2,4 GHz

Pritrditev koles: Vijaki Philips

Elementi niza

Skakalni pas 1:10

Daljinec

Baterija

Baterije daljinskega upravljalnika

Polnilnik

Priročnik