KAVAN -Beta 1400 RTF -Modra-KAV 02.8084RTF

Mnenj: 0 

98% pripravljen model motornega jadralnega letala iz ekstrudirane poliolefinske (EPO) pene z brezkrtačnim motorjem. Upravljanje krilc, višine in krmila. Vgrajen brezkrtačni motor, 20A ESC in 4 servo motorji. Celoten komplet RTF z 8-kanalnim kompletom T8FB 2,4 GHz FHSS RC, paketom za letenje 3S LiPo in hitrim polnilnikom.

KAVAN
5528084
Artiklov na zalogi: 1 Pohitite z nakupom!
269,90 €
.
Zadnji izdelki v trgovini

Novi KAVAN BETA 1400 ohranja poznane krivulje originalne BETA 1400 - vendar je popolnoma nov model z nekoliko drugačnimi dimenzijami, novim krilnim delom, novim brezkrtačnim motorjem z zložljivim propelerjem in najboljšimi dodatki. Vgrajeni novi kalupi in napredne tehnologije oblikovanja pene EPO zagotavljajo, da so vsi deli veliko bolj fini in natančni. BETA 1400 – neutrudljiva delovna sila za usposabljanje – je odlična izbira za novince; pomagala vam bo najti pot od začetnih korakov do osnov akrobatskega letenja ali toplotnega dviganja brez večjih težav. Nedeljski letalci bodo ugotovili, da je kompakten in enostaven model za neverjetno sproščujoče letenje.

BETA 1400 je odlično motorno jadralno/osnovno letalo, ki ga poganja brezkrtačni motor, ki vključuje krmiljenje krilc, višine in krmila. Zaradi robustnega, a lahkega ohišja letala, izdelanega iz praktično nezlomljive pene EPO, je odporno na trke – ali pa ga je vsaj enostavno popraviti, če se zgodi kaj res resnega.

Trup iz EPO pene je opremljen z brezkrtačnim motorjem C2814-1400  zložljivim propelerjem 7x6'', nameščenim servom, krmilom KAVAN R-20B ESC in GO-09. Snemljiva streha je zavarovana z magnetno priponko. Dovod hladilnega zraka na sprednjem delu trupa ohranja motor prijeten in hladen. Dvodelno krilo EPO je dobavljeno z dvema servoma krilcema GO-09 in nameščeno njihovo povezavo. Polovici krila sta spojeni s karbonskim cevnim spojnikom in pritrjeni z vijaki na spodnji strani krila. Tudi ostenje je iz EPO pene; višino in krmilo krmili par žičnih potisnih palic.

Priprave na prvi let so enostavne: prilepite vodoravni rep letala na trup, spojite krila in jih pritrdite z dvema vijakoma, povežite sprejemnik in oddajnik- to je vse.

Model je dobavljen z 8-kanalnim 2,4 GHz FHSS (frekvenčnim signalom razpršenega spektra) oddajnikom KAVAN/Radiolink v paličnem načinu 2. Uporabljate ga lahko neposredno iz škatle kot klasičen neračunalniški radio z digitalnim trimi in mehanska vzvratna stikala za kanale krilc, višine, plina in krmila (CH1-4). Lahko ga povežete tudi z osebnim računalnikom (prek kabla USB) ali aplikacijo Android/iOS (prek Bluetootha), da lahko uporabljate številne uporabne funkcije programa: nastavljivi servo meti, servo reverz, dvojne stopnje, eksponentni meti in še veliko več. Za oddajnik boste potrebovali 4 alkalne baterije AA (peresna celica) ali NiMH akumulatorske baterije, 2-3S LiPo, LiFe Li-ion baterijo (ni priloženo kompletu).

Komplet BETA 1400 RTF vsebuje 11,1 V 1600 mAh LiPo letalski paket. Uporabite lahko tudi 3S LiPo pakete do 2200 mAh.

BETA 1400 je primerna za začetnike (pod vodstvom izkušenega pilota, prosim, ne poskušajte štartati čisto sami!) - kot tudi za vse nedeljske letalce ali vse, ki se želite samo zabavati. Privzeta nastavitev je nastavljena za nežnega in ubogljivega modela, ki ponuja dober način, kako se korak za korakom naučiti in izboljšati svoje letalne sposobnosti. Naučili se boste pravilnega in pravočasnega upravljanja s daljincem, usklajenih zavojev z uporabo krilc, višine in krmila hkrati ... vsega, kar boste potrebovali pri naslednjem modelu - veliko jadralno letalo, akrobatsko letalo, (pol)maketo. Zasnova povezave in oddajnik z možnostjo nastavitve aplikacije za osebni računalnik ali Android/iOS olajšata prilagajanje: začetnik lahko začne z majhnimi in varnimi servo meti, medtem ko se izkušeni pilot lahko odloči za velike servo mete in nekaj podvigov. Z vašo BETA 1400 so zanke, vrtenja sodov, obračanja stojnice enostavni! Moči je dovolj za dobro hitrost plezanja; vendar ne preveč, da bi povzročal težave neizkušenim pilotom. BETA 1400 je sposoben izkoristiti tudi precej šibke termike, ki se dvigajo tja gor "že dolgo".

Vsebina kompleta RTF: EPO trup z brezkrtačnim motorjem, 20A ESC, 7x6" zložljivi propeler in dva servomotorja, EPO krilo z dvema servomotorjema, EPO vodoravni in navpični rep, karbonski spojnik kril, KAVAN/RadioLink T8FB BT 2,4 GHz FHSS 8- kanalni oddajnik z 8-kanalnim 2,4 GHz sprejemnikom R8EF, LiPo  11,1 V 1600 mAh, hitri polnilnik in navodila za uporabo.

Nasvet: Oddajnik T8FB je dobavljen v konfiguraciji Mode 2. Če vam je ljubši način 1, boste našli korak za korakom opisano pretvorbo v našem video priročniku .

5528084

Mnenja

Trenutno ni mnenj o artiklu.

Napišite mnenje

KAVAN -Beta 1400 RTF -Modra-KAV 02.8084RTF

98% pripravljen model motornega jadralnega letala iz ekstrudirane poliolefinske (EPO) pene z brezkrtačnim motorjem. Upravljanje krilc, višine in krmila. Vgrajen brezkrtačni motor, 20A ESC in 4 servo motorji. Celoten komplet RTF z 8-kanalnim kompletom T8FB 2,4 GHz FHSS RC, paketom za letenje 3S LiPo in hitrim polnilnikom.

Napišite mnenje