Akcija! TANK M1 A2-PROTI BUNKERJU (IR STRELANJE) Povečaj

TANK M1 A2-PROTI BUNKERJU (IR STRELANJE)-99864

073600

Nov izdelek

Ta novost v svetu bojnih tankov nas je dobesedno obnorela. Je najuspešnejši od vseh sistemov vojnega RC bojevanja, ki so bili kdajkoli doseženi. Namen igre je ustreliti stolp in osvojiti zavarovano območje. Verjemite, da ni lahkotno zmagati ,stolp vam ne bo dal brez borbe življenja. Tako kot vi bo tudi obrambni stolp skušal doseči zmago proti tanku.

Več podatkov

Izdelka trenutno ni na zalogi!

49,72 € z DDV

-17%

59,90 € z DDV

Več podatkov
Kadar je stolp premagan bo oklep padel in igra je končana. Če bo stolp premagal vas, na tanku ne boste morali več uporabljat funkcij in bo tank nekontroliran in svetle vam bodo štiri led diode na zadnji strani tanka predstavljajo štiri življenja. Ponovno vklopite in izklopite tank in stolp, da lahko začnete novo bitko. Tankr ima
lastno baterijo za polnjenje in adapter za polnjenje, lahko drži do 20-25 minut na posamičnem tanku. Ponujamo vam tudi nadomestne akumulatorje za podaljšanje časa igre. Stolp deluje na svinčevem akumulatorju, ki traja več ur.
Zunanji rezervoar in stolp oddajajo zvočne učinke, razen melodije glasbe, to je zvok motorja, strel iz topa in streljanje z mitraljezom. Moč tanka omogoča vožnjo tudi na preprogi, ne le na gladki površini.

Tehnične specifikacije:

 

Model baterija: Ni-Cd 4.8V 400mAh

Adapter za polnjenje: 4.8V 150 mAh

Čas polnjenja: približno 2,5 ure.

Čas potovanja: približno 20 - 25min.

Nadzorna frekvenca: 27 MHz

Nadzorni obseg: približno 15 metrov

Kontrolna baterija: 2x 2x AA (ni vključena)

 Tower stolp baterije: 3 x AA

 

  Vsebina paketa:

 1x model rezervoarja RC

 1x obrambni stolp

1x daljinski upravljalnik

1x akumulatorska baterija modela

1x izmenični napajalnik