Znižana cena! ALEX/SOLO 4 KANALNI 2.4GHZ MODER Povečaj

ALEX/SOLO 4 KANALNI 2.4GHZ MODER

2400

Nov izdelek

Alex"Solo" je najlažji (27g) in najmanjši 4-kanalni koaksialni helikopter na svetu. Helikopter deluje v 2,4 GHz frekvenčnem območju.   Izredno nizke teže, ti modeli lahko letijo tudi pri zelo nizki hitrosti v zaprtih prostorih! Kompaktna in izpopolnjena mehanika iz dveh visoko zmogljivih elektromotorjev in 2 servo motorjih zagotavljajo zelo natančno, čisto in visoko zmogljivost med letom.

Več podatkov

Izdelka trenutno ni na zalogi!

49,90 € z DDV

-11,10 €

61,00 € z DDV

Več podatkov

Alex "Solo" je najlažji (27g) in najmanjši 4-kanalni koaksialni helikopter na svetu. Helikopter deluje v 2,4 GHz frekvenčnem območju. Izredno nizke teže, ti modeli lahko letijo tudi pri zelo nizki hitrosti v zaprtih prostorih!Kompaktna in izpopolnjena mehanika iz dveh visoko zmogljivih elektromotorjev in 2 servo motorjih zagotavljajo zelo natančno, čisto in visoko zmogljivost med letom. Helicopter "je" praktično v zraku, ki zagotavljajo veliko stabilnost letenja. Po samo nekaj začetnih vajah, dobite občutek za edinstvene letalne sposobnosti tega helikopterja. 
Helikopter je opremljen z oddajnikom zadnje Genaeracije, ki omogoča delovanje v načinu 1 in načinu 2. Sprememba poteka zelo preprosto zloženo anteno na oddajniku. Druga velika  prednostje, da neposredno na oddajniku polnimo baterijo

Namenjen je tako začetnikom,kot izkušenim pilotom.

Ni primeren za otroke pod 14 let

Tehnični podatki:
Model: Helicopter Solo 
Pogon: 2 motorja 6 mm premera
Napajanje: 3,7 V 110 mAh LiPo baterija
Premer rotorja: 180 mm
Skupna dolžina: 213 mm
4-kanalni daljinski Način 1 / Način 2 
Napajanje: 4x AA Baterije
Čas polnjenja: 30 min 
Frekvenca: 2,4 GHz

Dostava:
Popolnoma sestavljen RC Helicopter pripravljen za let 
4 v 1 sprejemnik 
3,7 V 110 mAh LiPo baterija 
Daljinski upravljalnik 4-kanalni s funkcijo polnjenja
4 AA Baterije
Izvijač