Kupec ima štirinajst (14) dni časa, da sporoči prodajalcu da odstopa od pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navajati razloga.
Blago mora kupec vrniti v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe na svoje stroške. Prav tako se šteje za odstop od pogodbe, če kupec vrne prejeto blago v roku za odstop od pogodbe štirinajst (14) dni brez posebnega sporočila o odstopu. Priložena mora biti kopija računa.

V izogib dodatnim stroškom, prosimo upoštevajte, da lahko ogled in preizkus prejetega blaga opravite le v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v klasičnih trgovinah. Vsakršno "preizkušanje", ki odstopa od navedenega, šteje za uporabo blaga, pri čemer skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov sami odgovarjate za zmanjšano vrednost blaga.

Priporočamo vam, da izdelkov, pri katerih takoj po prejemu ugotovite, da barva, velikost ali katera izmed drugih lastnosti ni taka kot ste si predstavljali, ne odpirate v celoti ali jih sploh ne odprete. Pri morebitnem odpiranju embalaže pazite, da embalaže ne poškodujete.

Vračilo kupnine se izvede najkasneje v roku 14-ih dni od prejetja vrnjenih artiklov na TRR kupca oz. na PayPal račun kupca v kolikor je kupec ob naročilu izbral plačilo s PayPal.