• -10,00 €
  • NI zaloge

TRAXXAS TRX-6 MB G63 AMG 6X6 BLACK 1/10 CRAWLER RTR BRUSHED, Z LED LUČJO, BREZ BATERIJE IN POLNILNIKA

Mnenj: 0 

Traxxas TRX-6 MB G63 AMG 6x6 Black 1/10 Crawler je odličen terenski model s čudovitim dizajnom. Vključuje Z LED luči za realistično doživetje nočnih voženj. Ta model je pripravljen za vožnjo (RTR), kar pomeni, da je že sestavljen in pripravljen na uporabo. S tem RC modelom lahko doživite odlično off-road izkušnjo in se preizkusite v različnih terenskih izzivih.

TRAXXAS
100088096
Artikla ni na zalogi.
819,95 €
809,95 € Prihranek 10,00 €
.
NI zaloge

TRX-6 Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 RTR

 Novi Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 uresničuje edinstveno vizijo vrhunskega terenskega vozila.

Podrobna replika licenčnega modela Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 v kombinaciji s preverjeno tehnologijo Traxxas zagotavlja enega najmočnejših goseničarjev, kar jih je bilo kdaj koli videti na terenu.

 - Podrobna licenčna karoserija

- Predhodno nameščena osvetlitev LED

- Pogon 6x6

- 3 diferenciali z omejenim zdrsom T-Lock™ z daljinskim upravljanjem

- Jekleni okvir iz enega kosa

- 6 aluminijastih amortizerjev GTS z oljnim tlakom

- Portalne osi za največjo oddaljenost od tal

- 2-stopenjski menjalnik z daljinskim upravljanjem

- 4-kanalni daljinski upravljalnik TQi 2,4 GHz

- Vodoodporen regulator hitrosti XL-5 HV

- Motor Titan 21T 550

- Digitalni servo 2075X s kovinskim menjalnikom

- 2,2-palčne pnevmatike AT S1 na platiščih z beadlockom

Izjemni detajli karoserije z osvetlitvijo LED

Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 postavlja nova merila glede pristnosti in videza. Poleg številnih kromiranih dodatnih delov ima terensko vozilo vnaprej nameščeno vodoodporno osvetlitev LED. Opremljeno je z natančno izdelanimi žarometi, zadnjimi lučmi, stranskimi lučmi in osvetlitvijo LED na strehi. Poseben napajalnik uravnava napetost za enakomerno svetlo osvetlitev.

 Vrhunska zasnova 6x6

Neodvisna vmesna os z dodatnimi pogonskimi kolesi omogoča premagovanje ovir, ki s pogonom 4x4 ne bi bilo več mogoče. Pogon 6x6 poveča tudi oprijem na strmejših terenih in zagotavlja boljši oprijem na rahlih in skalnatih površinah.

Jekleni okvir sestavljajo 1,5 mm debele jeklene tirnice z dodatnimi vzporami in prečkami, ki zagotavljajo največjo togost. Notranji blatniki in zaščita podvozja povečujejo realističnost modela G 63.

 Daljinsko vodeni diferenciali z omejenim zdrsom

Trije diferenciali z omejenim zdrsom na daljinsko upravljanje vedno zagotavljajo največji oprijem v vseh razmerah. Ko so odklenjeni, je kljub dolgi medosni razdalji mogoče doseči majhne polmere zavijanja. Če zaklenete sprednji ali oba zadnja diferenciala, lahko izkoristite vso moč pogona na vsa kolesa. Učinek diferenciala nadzorujejo mikrokabljice v ceveh.

2-stopenjski menjalnik z daljinskim upravljanjem

Z dvostopenjskim menjalnikom lahko navor vseh šestih koles prilagodite razmeram. Ko je težje, prestavite v nižji razpon za največji navor. Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 lahko na terenskih dirkališčih spremenite v dirkalni tovornjak.

 Največja oddaljenost od tal

V primerjavi z drugimi modeli TRX-4 ima Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 2,2-palčne pnevmatike z blokado. To zagotavlja večjo oddaljenost od tal pod osmi, da se ne bi zataknili. Pnevmatike z mehko zmesjo S1 so zlepljene in najdejo oprijem tudi na najbolj grobem terenu.

 4-kanalni daljinski upravljalnik TQi

Z naprednim daljinskim upravljalnikom, ki je pripravljen na dirko, vam ni treba nastavljati nobenih kanalov ali frekvenc. Ergonomska zasnova je zaradi vgrajene in zato zaščitene antene zelo privlačna. TQi je lahek in se udobno drži v roki.

 Samodejna izbira modela prepozna do 30 modelov, ne da bi jih bilo treba prej shraniti. Takoj po vklopu oddajnika se naložijo model in ustrezne nastavitve.

Končno točko krmiljenja in plina lahko natančno nastavite. Z večfunkcijskim gumbom lahko uravnavate TSM, občutljivost krmiljenja (Expo), občutljivost dušilne lopute (Expo), krmiljenje v odstotkih (Dual Rate), zavorno silo v odstotkih (Dual Rate) ali uravnavanje dušilne lopute.

Vodoodporna elektronika in motor Titan 550

Titan 550 je največji motor za goseničarske monster trucke. Zaradi vgrajenega hladilnika zagotavlja neprekinjen užitek v vožnji tudi na razgibanem terenu. Vodoodporni krmilnik XL-5 HV ponuja 5 voznih profilov in ga je mogoče preprosto upravljati z enim samim gumbom z uporabo sistema EZ-Set. Poleg že znanih načinov vožnje SPORT/RACING/TRAINING sta zdaj na voljo še 2 nova profila vožnje, posebej za goseničarje.

 Izključno patentiran način za usposabljanje s pritiskom na gumb omeji moč na 50 % in je zato idealen za mlade voznike ali voznike začetnike.

 Zatesnjeni elektronski deli omogočajo vožnjo po vodi, blatu in snegu za neomejeno zabavo pri Tehnični podatki:

- Dolžina: 651 mm

- Širina: 249 mm

- Višina: 274 mm

- Medosna razdalja: 454 mm

- Svetla višina: 80 mm

- Velikost pnevmatik: 2,2"

- Šestkotni adapter: 12 mm

- Zobniški prenos: 32 dp

- Teža: 3,99 kg

Za delovanje še potrebujete:

- 1x NiMH 4-7 celic ali LiPo 2-3s

- polnilec (npr. #TRX2971)

- 4x baterije AA za oddajnik

100088096

Mnenja

Trenutno ni mnenj o artiklu.

Napišite mnenje

TRAXXAS TRX-6 MB G63 AMG 6X6 BLACK 1/10 CRAWLER RTR BRUSHED, Z LED LUČJO, BREZ BATERIJE IN POLNILNIKA

Traxxas TRX-6 MB G63 AMG 6x6 Black 1/10 Crawler je odličen terenski model s čudovitim dizajnom. Vključuje Z LED luči za realistično doživetje nočnih voženj. Ta model je pripravljen za vožnjo (RTR), kar pomeni, da je že sestavljen in pripravljen na uporabo. S tem RC modelom lahko doživite odlično off-road izkušnjo in se preizkusite v različnih terenskih izzivih.

Napišite mnenje