Informacije

Proizvajalci

RC ROBOTI+TRANSFORMERJI
RC-Roboti

RC ROBOTI+TRANSFORMERJI 11 izdelkov.

Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov
 • 77,99 € Ni na zalogi

  Tukaj je slavni robon ROBOACTOR   To je res pametna igrača!   Roboactor je prvi robot, ki temelji na oblikovanju in robotike biofizikov. Skoraj 11000 človeških gibov,več kot 80 funkcij,ima vgrajene senzorje ki delujejo na dotik in zvok.

  77,99 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 43,26 € Na zalogi

  video je simbolični !RC kužka nadzira oddajnik. On se lahko premika v vse smeri, lahko tudi sedi ali se uleže, obrne na hrbet in nazaj. Robokužek lahko premika ušesa ali glavo lep. Oči se mu svetijo,odvisno od raspočoženja.Lepo in lahko opravlja tudi veliko drugih stvari. Na voljo je tudi način demo

  43,26 €
  Na zalogi
 • 62,45 € Ni na zalogi

  Absolutna novost - daljinsko vodeni supercar, ki vas lahko preseneti!Idealno darilo tako za otroke kot za odrasle. Samo s pritiskom na en gumb se Transformator zlahka spremeni v avtomobil. Model je opremljen z neodvisnimi vzmetenjem in gumijastimi pnevmatikami. Tako kot v pravem avtomobilu tudi Transformer prižge svoje luči med vožnjo.

  62,45 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 65,90 € Ni na zalogi

  Idealno darilo za otroke in odrasle. Samo s pritiskom na eno tipko lahko Transformator enostavno preoblikuje v avto. Model je opremljen z neodvisnimi vzmetnimi in gumijastimi gumami. Tako kot v pravem avtomobilu, transformator vklopi svoje luči med vožnjo.  Napaja ga namenska baterija, ki jo je mogoče napolniti prek USB. 

  65,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 57,80 € Na zalogi

  Novi Transformer na daljinsko vodenje Rastar, vas bo navdušil. Super darilo za otroke in odrasle. Samo z enim gumbom se spremeni iz transformerja v daljinsko vodeno vozilo. Izdelek je izdelan do potankosti, prava mojstrovina z izgledom pravih gum. Tako kot pri pravih avtomobilih se tudi pri tem med vožnjo prižgejo luči.

  57,80 €
  Na zalogi
 • 57,32 € Na zalogi

  Novi Transformer na daljinsko vodenje X MAN, ki vas bo navdušil. Super darilo za otroke in odrasle. Samo z enim gumbom se spremeni iz transformerja v daljinsko vodeno vozilo. Izdelek je izdelan do potankosti, prava mojstrovina z izgledom pravim gum.Tako kot pri pravih avtomobilih se tudi pri tem med vožnjo prižgejo luči.

  57,32 €
  Na zalogi
 • 20,00 € Na zalogi

  RC Tarantela .Daljinsko vodeni pajek Tarantela katerega lahko premikate naprej, nazaj in na stran. Pajek je oblikovan do podrobnosti,ob premikanju se gibljejo tudi njegove noge,kar pa mu da zelo realističen videz. odlično darilo, za prestrašit in veselje

  20,00 €
  Na zalogi
 • 57,68 € Ni na zalogi

  Absolutna novost - super daljinsko voden avto, ki vas bo zelo presenetil!Odlično darilo za otroke in odrasle. Z enim gumbom se lahko transformer spremeni z daljinsko vodenega avtomobila v grobusnega robota. Model je opremljen z neodvisnim vzmetenjem in realnimi gumami. Tako kot v resničnem avtu transformatorja se med vožnjo naprej vklopijo spektakularne...

  57,68 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • 22,70 € Ni na zalogi

  RC Kača   Rattle Snake   Ta rc kača vam ponuja veliko zabave.  Kačo vodimi z krmilom v obliki kačjega jajca.Z kačo se lahko pomikata naprei in levo,desno,izgleda zelo realistično.V sebi ima vgrajeno polnilno baterijo.

  22,70 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov